Nieuwe website voor Box BV

08 mei 2011
Vanaf 15 November 2011 kunt u Box B.V. online bezoeken via een geheel vernieuwde website. De website heeft een heldere en frisse layout en een hoge gebruiksvriendelijkheid.
 

De oude website van Box BV was toe aan een verbeteringsslag. Het was voor de bezoeker vaak niet gemakkelijk om de juiste informatie te vinden. Daarnaast waren er enkele technische beperkingen, waardoor de site niet goed vindbaar was via Google en andere zoekmachines. De nieuwe website sluit weer helemaal aan bij het karakter van Box BV; een vooruitstrevend en toegankelijk bedrijf met heldere communicatie.

Fotoshoot

Deze nieuwe frisse look van de website vroeg ook om nieuw beeldmateriaal. Hiervoor zijn er op diverse locaties in Nederland fotoshoots gehouden. Het beeldmateriaal onderstreept het vooruitstrevende karakter van Box BV.

Doelgroepen

De website biedt voor iedere doelgroep een eigen 'ingang'. De doelgroepen zijn verdeeld in drie markten: Particulieren, Bedrijven en Overheid. Iedere groep heeft andere behoeften en hier speelt de website op in. Wanneer de bezoeker eenmaal een markt heeft gekozen, is hij binnen één muisklik bij een relevant inzamelmiddel én een gerelateerde dienst.

Contact

Op iedere positie binnen de website kan de bezoeker snel contact opnemen met Box BV. Rechtsboven is altijd het telefoonnummer in beeld, maar ook is er een duidelijke navigeeroptie naar Contact via het hoofdmenu. Daarnaast heeft de bezoeker de mogelijkheid om een container aan te melden. Op deze wijze wordt een bezoeker snel en efficient geholpen met het laten legen van een container.

 

 

Laat nu je containers ledigen

Je containers nu laten ledigen? Stuur een mail met je (bedrijfs)naam, adres en soort container naar info@boxbv.nl of druk op onderstaande knop